Välj en sida

Det finns enkla sätt att få små rum att kännas mycket större, stora runda speglar är en perfekt billig lösning för att lyckas med just detta. För att hitta rätt speglar som gör att rummet upplevs rymligare och maffigare är det bäst att ta experthjälp. Hos Gunnarsglas i Göteborg hittar du sakkunnig personal som kan allt om stora runda speglar och allt därtill.

 

Från litet rum till stort

Det kan vara en liten hall, ett litet sovrum, ett litet vardagsrum eller ett litet allrum som på ett enkelt sätt helt plötsligt kan upplevas som större, utan en stor ombyggnation. Med stora runda speglar kan man enkelt lura ögat och få rummen att kännas betydligt större och rymligare, trots att ingenting egentligen förändrats till ytan. Stora runda speglar är helt klart ett väldigt smidigt och billigt hjälpmedel för att lyckas med en sådan förvandling.

 

Modern inredningsdetalj

Att använda sig av stora runda speglar har idag blivit en trend världen över. Utöver att rummet upplevs som större så är det ett bra hjälpmedel när man vill spegla sig men även som en snygg inredningsdetalj. Gunnarsglas kan erbjuda speglar i flera olika former, både rektangulära, runda och horisontella. Samtliga av vår speglar passar perfekt i hallen, sovrummet eller badrummet, din fantasi sätter gränserna.

 

Beställ efter tycke och smak

Hos Gunnarsglas i Göteborg kan du få hjälp med det mesta inom fönster och glas. Du kan enkelt beställa dina produkter efter dina önskemål och vår kunniga personal kommer gärna med tips och råd. Våra stora runda speglar går även få med valfri ram, där vi hjälper dig med inramningen om du vill.

 

Stora runda speglar hos Gunnarsglas

Kom in till oss på Gunnarsglas i Mölndal i Göteborg eller besök vår hemsida. Både i butik och på vår hemsida finner du mängder med inspiration och tips kring fönster, glas, dörrar, stora runda speglar, skyltfönster, tak och uterum.